top of page

Van Lekkerbekkie naar VeggieBekkie


Ik weet nog heel goed dat ik vroeger vaak een lekkerbekkie werd genoemd. Of snoepkont. Vreetzakkie. Puur omdat ik altijd graag snoepte en altijd wel met eten bezig was. En dat waren zeker niet de gezondste dingen..

Tegenwoordig ben ik veel bewuster van wat ik eet. Probeer ik op een gezonde manier te 'snoepen', eet ik grotendeels vegetarisch en vooral veel groenten. Ik probeer goed te luisteren naar mijn lichaam en waar het behoefte aan heeft. En ja, ook heel af en toe gaan er wel eens dropjes of wat anders lekkers in🤗. Ik probeer zeker niet altijd zo streng te zijn voor mezelf, werkt alleen maar averechts :)). Maar ook mindful koken en eten. Écht genieten van het eten, heel bewust.

Ik hoop uiteindelijk anderen te inspireren om bewuster te worden van de impact van voeding. Én om veel meer groenten te gaan eten. Gezond en groenterijk eten is namelijk óók leuk, makkelijk én super lekker! 🌱. De komende tijd zal ik met regelmaat een blog post of een recept!


Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page