top of page
Kim van Eijk (laatste versie) goud.png
Kim van Eijk (laatste versie) goud.png
VeggieBekkie ( logo transparant achterka
20191014 Fotoshoot Veggiebekkie HR (2 va

   Wie ben ik

  • Mijn naam is Kimberley van Eijk – van de Werken.

  • Opgegroeid in Rotterdam & Barendrecht.

  • Gestudeerd in Breda aan de NHTV.

  • Na mijn studie heb ik nog een aantal maanden Spaans geleerd in Madrid en Valencia.

  • Ik woon samen met mijn man & hond in Poortugaal.

  • In 2018 heb ik mij omgeschoold tot Natuurvoedingsadviseur en heb ik de opleiding tot Yogadocent gevolgd bij de Integrale Yoga Nederland.

Waarom doe ik wat ik doe.

Ik houd van groenten, lekker eten, gezelligheid en yoga. Ook ben ik echt een levensgenieter, maar blijf graag in balans met bewuste voeding en beweging. Een aantal jaren terug is dat anders geweest. Ik hield voornamelijk van lekker eten maar was totaal niet bewust of iets wel of niet gezond was. Totdat ik langzaam steeds meer uit balans raakte. Ik wist niet wat ik wilde qua werk, voelde me futloos en zat niet lekker in mijn vel. Daarbij kreeg ik te horen dat ik endometriose heb op verschillende plekken in mijn lichaam. Naast dat ik constant moe was, had ik vaak veel pijn en waren er dagen dat ik soms niet uit bed of van de bank kon komen. Mijn knop ging om. Zo wilde ik echt niet leven! Zo begon mijn interesse in gezonde voeding en werd mijn enthousiasme in yoga steeds groter.

Ik weet inmiddels uit ervaring dat het niet altijd eenvoudig is om een gezondere leefstijl te creëren. Er is geen kant en klaar pakketje te koop om hier te komen. Ieder lichaam is uniek en leren luisteren naar de signalen en je eigen behoeftes is belangrijk in het maken van gezondere keuzes die voor jou werken. En daar heb ik mijn missie van gemaakt! Jouw helpen naar gezondere leefstijl die voor jou werkt.    

In mijn eigen zoektocht naar het vinden van een gezonde leefstijl heb ik veel geleerd. Deels door studies, maar ook door mijn eigen ervaring en kennis. Ik wil jullie graag laten zien hoe je een gezondere leefstijl kan creëren natuurlijke voeding en yoga. 

Van een Lekkerbekkie naar een VeggieBekkie. Tegenwoordig eet ik veel meer groenten en ben ik echt een VeggieBekkie geworden. Ik krijg inspiratie en voldoening uit mijn eigen moestuin en hoop jullie te inspireren met mooie gerechten die ook nog eens gezond zijn.  Ik sta regelmatig in de keuken om gerechten te proberen en om uit te zoeken hoe ik op een lekkere manier gezonder kan eten met veel groenten.

Onder de naam VeggieBekkie deel ik heerlijke gezonde recepten met veel groenten. Makkelijk, gezond en lekker eten hoeft echt niet moeilijk te zijn!

Op instagram deel ik regelmatig info over gezonde leeftijl, recepten en persoonlijke verhalen omtrent gezonde voeding & Yoga.

bottom of page