Workshops & Events

Wil jij leren hoe je met de juiste voeding méér energie krijgt en je gezondheid ondersteund?

Je wilt je gezondheid meer gaan ondersteunen. Je hebt misschien last van bepaalde fysieke klachten. Of je ervaart met regelmaat moeheid of zit misschien wat minder lekker in je vel. Wat je dagelijks eet kan een grote rol spelen in hoe jij je voelt. Hoe fijn is het dan om te weten welke voeding ondersteunend is aan je gezondheid zodat je meer energie krijgt en lekker in je vel zit? En dat je weet hoe je op een gezonde, lekkere en makkelijke manier een maaltijd kunt samenstellen?

De workshop 

 

In deze praktische en informatieve workshop van 2 uur leer je hoe je met de juiste voeding méér energie kunt krijgen en je gezondheid kunt ondersteunen. Aan de hand van voorbeelden leer je hoe je eenvoudig een recept kunt aanpassen naar een gezonder gerecht en weet jij hoe je thuis aan de slag kunt gaan om stappen te maken naar een gezonder voedingspatroon voor de lange termijn.

Daarnaast zijn er diverse gezonde hapjes om te proeven en is er genoeg inspiratie aanwezig voor lekkere & gezonde recepten!

 

Voor wie:

Voor iedereen die wilt doorpakken in het creëren van een gezondere leefstijl waar jij je goed bij voelt!

Data en locaties

 

Binnenkort vind je hier weer nieuwe data voor (online & offline) workshops!

Wat anderen zeggen over de workshops

“Genoten van een leerzame en inspirerende workshop. Nieuwe inzichten maken dat ik nu gemakkelijker een gezonde leefstijl vol kan houden!”

— Ilse

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de volgende workshops? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

P.s. Check even je spam als je niks ontvangt ;)

©2020 by VeggieBekkie  

Privacybeleid

Algemene Voorwaarden

kim@veggiebekkie.com

 

06-14040829