top of page
Kim van Eijk (laatste versie) goud.png

Inspiratie workshop  'Lekker in je vel met natuurvoeding'

Wil jij nu echt eens stappen gaan maken naar een gezonder voedingspatroon om weer beter in je vel te zitten en de energie te hebben voor de dingen die je graag wilt doen? 

 

Wil jij op een makkelijke én duurzame manier werken aan een gezonder voedingspatroon dat voor jou werkt zonder tijdelijk te diëten?   

 

Wil jij inspiratie voor het maken van lekkere en makkelijke maaltijden en wil je leren hoe je dit in je (drukke) leven kunt toepassen op een manier die bij jou past? 

Dan is de inspiratie workshop ‘Lekker in je vel met natuurvoeding’ echt iets voor jou! 

Misschien weet je wel dat gezonde voeding een belangrijk onderdeel is van een gezonde leefstijl, maar lukt het je niet om je dit eigen te maken? Weet je niet waar je kunt beginnen of hoe je bepaalde (eet)gewoontes kunt veranderen? Je bent druk met werk of allerlei andere verplichten en geeft daardoor minder prioriteit aan je voeding. Daarnaast zijn er zoveel meningen over voeding dat je niet zo goed weet wat bij jou past en ervaar je daardoor juist meer stress.  

20191014 Fotoshoot Veggiebekkie HR (9 va

Ik houd mij al jaren bezig met natuurlijke voeding en ik ben opgeleid in de orthomoleculaire voeding. Vanuit een holistische kijk naar een gezondere leefstijl heb ik mijzelf geleerd hoe ik stapsgewijs gezondere voedingskeuzes kan maken op een manier die helemaal bij mij past. Dit betekend voor mij dat ik geen tijdelijk dieet volg maar duurzame voedingskeuze maak die voor mij op dat moment werken en waar mijn behoefte ligt. Ik sta regelmatig in de keuken en heb inmiddels een passie opgebouwd voor lekker én gezond eten. Hierdoor weet ik inmiddels hoe ik op een makkelijke manier gezonder kan koken. 

Wil jij nu echt gaan doorpakken naar een gezonder voedingspatroon zodat je weer beter in je vel zit, meer energie ervaart of dat je minder last hebt van vage lichamelijke klachten? 

 

 

Tijdens de workshop vertel ik je alles over natuurvoeding en hoe dit kan bijdragen aan je gezondheid zodat je weer beter in je vel zit om het leven te leiden wat je zo graag wilt. Daarnaast wordt er volop aandacht besteed aan hoe je dit kunt toepassen in de praktijk en hoe je dit op jou manier en tempo helemaal eigen kunt maken. Door de voorbeelden en tips die je krijgt weet jij hoe je op een eenvoudige manier zelf aan de slag kunt gaan om stappen te maken naar een gezonder voedingspatroon die voor jou werkt. Je zult merken dat gezond en lekker eten helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, zelfs niet als je erg druk bent! 

Wat kun je verwachten:

   Een praktische en interactieve workshop van 2,5 uur.  

  

   Volop inspiratie in gezonde & makkelijke recepten.

   Praktische tips zodat je thuis direct aan de slag kan. 

   Genoeg ruimte voor vragen. 

   Een handout van de inspiratie workshop.

   Gratis toegang tot een besloten facebook groep voor al je vragen en 

   waar ik regelmatig inspiratie deel.

Wat anderen zeggen over de workshops

“Genoten van een leerzame en inspirerende workshop. Nieuwe inzichten maken dat ik nu gemakkelijker een gezonde leefstijl vol kan houden!”

— Ilse

Anker 1

Meld je hier aan voor de komende inspiratie workshops!

Momenteel staan er even geen workshops op de planning.

bottom of page