top of page
20191014 Fotoshoot Veggiebekkie HR (21 van 108).jpg
Kim van Eijk (laatste versie) goud.png

9 oktober @ de Yogaschool 
Rotterdam - Hoogvliet

 

 

Heb je weinig inspiratie om gezondere maaltijden te maken?  

Lukt het je niet om verandering aan te brengen naar een gezonder voedingspatroon?  

Voel jij je regelmatig moe of heb je weinig energie? 

Zit je misschien niet zo lekker in je vel? 

Heb je last van ‘vage’ lichamelijke klachten? 

Kom dan naar de inspiratiesessie ‘Lekker in je vel met natuurlijke voeding’ waar ik je volop inspiratie en motivatie geef om op een eenvoudige manier gezonder te eten! 

Misschien weet je wel wat dat gezonde voeding een belangrijk onderdeel is van een gezonde leefstijl maar lukt het je niet om dit eigen te maken, weet je niet waar je kunt beginnen of hoe je bepaalde eetgewoontes kunt veranderen. Je bent druk met werk en allerlei verplichtingen. Het is dan ook niet gek dat je regelmatig moe bent en niet altijd genoeg tijd besteed in het koken van gezonde maaltijden. Hoe fijn zou het zijn om eindelijk eens die stappen te maken naar een gezonder voedingspatroon zodat je weer lekkerder in je vel zit, meer energie ervaart om de dingen de dingen te doen je leuk vindt of dat je eindelijke geen last meer hebt van die vage klachten? 

 

Wat gaan we doen?

Tijdens de inspiratiesessie vertel ik je alles over natuurvoeding en hoe dit kan bijdragen aan je gezondheid met méér energie zodat je weer beter in je vel zit om het leven te leiden wat je zo graag wilt. Daarnaast wordt er volop aandacht besteed aan hoe je dit kunt toepassen in de praktijk en hoe je dit op jou manier en tempo helemaal eigen kunt maken! Door de voorbeelden en tips die je krijgt weet jij hoe je op een eenvoudige manier zelf aan de slag kunt gaan om stappen te maken naar een gezonder voedingspatroon die voor jou werkt. Je zult merken dat gezond en lekker eten helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, zelfs niet als je erg druk bent! 

IMG_3106 kopie.jpg

Wat kun je verwachten:

   Een praktische, informatieve en interactieve sessie van 2,5 uur.  

  

   Volop inspiratie in gezonde & makkelijke recepten.

   Praktische tips zodat je thuis direct aan de slag kan. 

   Genoeg ruimte voor vragen. 

   Een handout van de workshop.

Datum en locatie:

Zaterdag 9 oktober van 14.00 - 16.30 uur 

@ de Yogaschool

Stelle 36 in Hoogvliet

* Maximaal 8 deelnemers.

Aanmelden
bottom of page