20191014 Fotoshoot Veggiebekkie HR (9 va
Kim van Eijk (laatste versie) goud.png

18 oktober @ de Yogaschool 

Rotterdam - Hoogvliet

Wil jij:

  • Beter in je vel zitten?

  • Meer energie ervaren?

  • Leren hoe je je gezondheid optimaal kunt ondersteunen?

  • Tools krijgen hoe jij op een praktische manier meer grip kunt krijgen op een gezonder voedingspatroon, ook al ben je erg druk?

In het dagelijkse leven wordt er veel van ons gevraagd. We zijn vaak druk met werk, het gezin en allerlei verplichtingen. Het is dan ook niet gek dat we regelmatig moe zijn en niet altijd genoeg tijd besteden in het koken van gezonde maaltijden. Er is een overvloed aan voedingsmiddelen in de supermarkten waarvan een groot gedeelte niet altijd de juiste voedingsmiddelen zijn die onze gezondheid ondersteunen. Maar wat dan wel? Hoe kun je op een eenvoudige manier gezondere voedingskeuzes maken die voor jou werken?

Wat ga je leren?

Weten welke voedingsmiddelen ondersteunend zijn voor jouw gezondheid is de basis van een gezondere leefstijl. Tijdens de workshop leer je hoe je met de juiste voeding méér energie kunt krijgen en je gezondheid kunt ondersteunen. Je leert welke tools jou kunnen helpen te leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Door de voorbeelden en tips die je krijgt, weet jij hoe je op een eenvoudige manier zelf aan de slag kunt gaan om stappen te maken naar een gezonder voedingspatroon die voor jou werkt. Je leert heel praktische hoe je een gerecht of recept gezonder kunt maken. Dit doen we aan de hand van voorbeeldrecepten. Zo kun je altijd blijven eten wat jij lekker vindt en waar jij je goed bij voelt. Je zult merken dat gezond en lekker eten helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, zelfs niet als je erg druk bent!

foto voorkant pompoen.jpg

Wat kun je verwachten:

   Een praktische, informatieve en interactieve workshop van 2 uur.  

  

   Volop inspiratie in gezonde & makkelijke recepten.

   Praktische tips zodat je thuis direct aan de slag kan. 

   Lekkere, gezonde hapjes om te proeven.

   Een handout van de workshop.

Datum en locatie:

Zondag 18 oktober van 15.00 - 17.00 uur 

@ de Yogaschool

Stelle 36 in Hoogvliet

* In verband met het houden van voldoende afstand is er plek voor maximaal 7 deelnemers.

 

Early Bird korting! T/m zondag 4 oktober betaal je €25,- per kaartje. Maak gebruik van de code lekkerinjevel18.