top of page
Kim van Eijk (laatste versie) goud.png
Kim van Eijk (laatste versie) goud.png

Het kan zijn dat je al een poosje rondloopt met bepaalde fysieke ongemakken of dat je niet lekker in je vel zit. Bepaalde signalen kunnen een teken zijn dat er een disbalans is in het lichaam. Gelukkig is je lichaam instaat zichzelf te herstellen mits je de juiste voeding tot je neemt, voldoende beweegt en ontspant. 

Wil jij:

  • Lekker in je vel zitten?

  • Minder stress ervaren?

  • Af van die energiedips gedurende de dag?

  • Minder moe zijn?

  • Je hormonen weer in balans krijgen? 

  • Méér grip op je gezondheid?

  • Leren luisteren naar de signalen van je lichaam zodat je beter kunt voelen wat je daadwerkelijk nodig hebt?

Kies jij ervoor om lekker in je vel te zitten en je fit en vitaal te voelen?

20191014 Fotoshoot Veggiebekkie HR (6 va

Kim van Eijk - natuurvoedingsadviseur

Al een aantal jaren verdiep ik mij in gezonde voeding en hoe je je gezondheid kunt ondersteunen met de juiste voeding en leefstijl. Mede door mijn eigen ervaring en zoektocht weet ik dat dit niet altijd zo vanzelf gaat en dat het een persoonlijke zoektocht is om er achter te komen wat voor jou werkt. Een positieve mindset en inzicht krijgen in je patronen zijn waardevolle tools om je te brengen bij het resultaat wat je wilt behalen. En daar help ik jou graag mee. Mijn aanpak is altijd persoonlijk en positief! 

 

Heb je weinig energie, last van bepaalde fysieke ongemakken of weet je niet zo goed wat je kunt doen om weer lekker in je vel te zitten? Dan werk ik graag met jou samen om je handvatten te geven. Mijn adviezen zijn altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie zodat je met volop motivatie aan de slag kan gaan en het gevoel hebt dat jij dit echt kan. Allemaal met als doel dat jij weer beter in je vel zit en met volop energie in het leven staat!

Zullen we samen aan de slag te gaan?

 

Wat brengt het jouw

Méér energie

Hormonaal beter in balans

Versterking van je immuunsysteem

Minder stress

Lekker in je vel

Verlichting van klachten

Persoonlijk voedingsadvies

Wil jij gezondheid optimaliseren? Wil jij weten welke stappen je kunt maken naar een gezonder eetpatroon waar jij je goed bij voelt? Dan is een persoonlijk voedingsadvies iets voor jou.

We plannen een online gesprek en bespreken uitvoerig je voedingspatroon en eventuele klachten en krijgt daarbij meteen concrete adviezen. Je gaat vervolgens zelfstandig aan de slag met alle persoonlijke tips & adviezen. Na 3 weken hebben we een evaluatiegesprek van 30 minuten zodat we kunnen kijken hoe het gaat. Naar behoefte kan er een extra gesprek bijgeboekt worden. 

20191014 Fotoshoot Veggiebekkie HR (71 v

Wat anderen zeggen

bureaublad.png

"Kimberley is een warme persoonlijkheid met kennis van voeding. Het was heel leuk om met haar van gedachten te wisselen over bewuster eten. Ze luistert goed naar je en geeft fijne voedingsadviezen. Daarbij houdt ze rekening met je persoonlijke wensen. 

Ze weet vragen goed te beantwoorden en zoekt ook naar informatie voor je.

Ook kreeg ik hele leuke recepten mee. Daardoor kreeg ik zelf ook weer inspiratie! Wat ik heel fijn vind, is dat ze ruimte geeft om stapsgewijs veranderingen door te voeren die bij je passen. Dan is het ook goed haalbaar.

Door me eerst te concentreren op de ontbijttips, werd het makkelijker om de overige tips ook steeds meer toe te gaan passen. Door middel van voeding wil ik meer energie krijgen en haar tips helpen hier goed bij. Na een paar dagen merkte ik al verschil! De beste tip is dat ze je aanraadt om goed naar je lichaam te luisteren. Ze legt je geen dingen op, maar laat je zélf ontdekken of iets wel of niet werkt voor jou. Soms wil je iets veranderen aan je voedingspatroon, maar weet je niet goed hoe je dat aan moet pakken. Als je graag bewuster met je voeding om wilt gaan, fijne begeleiding wilt én inspiratie, dan kan ik Kimberley zeker aanraden!"

— Jacqueline, Rotterdam

Plan hier je online afspraak in

bottom of page