bureaublad.png
Kim van Eijk (laatste versie) goud.png
Kim van Eijk (laatste versie) goud.png

Het kan zijn dat je al een poosje rondloopt met bepaalde fysieke ongemakken of dat je niet lekker in je vel zit. Bepaalde signalen kunnen een teken zijn dat er een disbalans is in het lichaam. Gelukkig is je lichaam instaat zichzelf te herstellen mits je de juiste voeding tot je neemt, voldoende beweegt en ontspant. 

Wil jij:

  • Lekker in je vel zitten?

  • Minder stress ervaren?

  • Af van die energiedips gedurende de dag?

  • Minder moe zijn?

  • Je hormonen weer in balans krijgen? 

  • Méér grip op je gezondheid?

  • Leren luisteren naar de signalen van je lichaam zodat je beter kunt voelen wat je daadwerkelijk nodig hebt?

Kies jij ervoor om lekker in je vel te zitten en je fit en vitaal te voelen?

20191014 Fotoshoot Veggiebekkie HR (6 va

Kim van Eijk - natuurvoedingsadviseur

Al een aantal jaren verdiep ik mij in gezonde voeding en hoe je je gezondheid kunt ondersteunen met de juiste voeding en leefstijl. Mede door mijn eigen ervaring en zoektocht weet ik dat dit niet altijd zo vanzelf gaat en dat het een persoonlijke zoektocht is om er achter te komen wat voor jou werkt. Een positieve mindset en inzicht krijgen in je patronen zijn waardevolle tools om je te brengen bij het resultaat wat je wilt behalen. En daar help ik jou graag mee. Mijn aanpak is altijd persoonlijk en positief! 

 

Heb je weinig energie, last van bepaalde fysieke ongemakken of weet je niet zo goed wat je kunt doen om weer lekker in je vel te zitten? Dan werk ik graag met jou samen om je handvatten te geven. Mijn adviezen zijn altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie zodat je met volop motivatie aan de slag kan gaan en het gevoel hebt dat jij dit echt kan. Allemaal met als doel dat jij weer beter in je vel zit en met volop energie in het leven staat!

Zullen we samen aan de slag te gaan?

 

Wat brengt het jouw

Méér energie

Hormonaal beter in balans

Versterking van je immuunsysteem

Minder stress

Lekker in je vel

Verlichting van klachten

Persoonlijk voedingsadvies

Wil jij gezondheid optimaliseren? Wil jij weten welke stappen je kunt maken naar een gezonder eetpatroon waar jij je goed bij voelt? Dan is een persoonlijk voedingsadvies iets voor jou.

We plannen een online gesprek en bespreken uitvoerig je voedingspatroon en eventuele klachten en krijgt daarbij meteen concrete adviezen. Je gaat vervolgens zelfstandig aan de slag met alle persoonlijke tips & adviezen. Na 3 weken hebben we een evaluatiegesprek van 30 minuten zodat we kunnen kijken hoe het gaat. Naar behoefte kan er een extra gesprek bijgeboekt worden. 

Wat anderen zeggen

bureaublad.png

"Naar aanleiding van ons gesprek was al heel snel duidelijk dat ik mijn voedingspatroon moest veranderen, wil ik van mijn maagklachten af komen en/verminderen. Doordat ik goede adviezen heb gekregen heeft dit mij enorm geholpen. En het fijne is ook dat ik altijd met mijn vragen terecht kan. Ik leer op deze manier veel meer wat voeding met je kan doen.

 

Superbedankt Kim!

— Joke

Plan hier je online afspraak in

  • Online adviesgesprek (75 minuten) + 1 evaluatiegesprek (30 min)

    97 euros