top of page

do 25 jul

|

De Yogaschool

In balans met Natuurvoeding & Yoga (Incl. mini proeverij gezondje hapjes!) (1)

Op zoek naar kennis & inspiratie om gezonder te eten? En wil jij weten wat Yoga voor jou kan betekenen? Of heb je al ervaring maar wil je de zondagochtend ontspannen beginnen met Yoga? Kom dan naar de workshop 'In balans met natuurvoeding & Yoga !

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
In balans met Natuurvoeding & Yoga (Incl. mini proeverij gezondje hapjes!) (1)
In balans met Natuurvoeding & Yoga (Incl. mini proeverij gezondje hapjes!) (1)

Tijd en locatie

25 jul 2019, 11:00 – 15:00

De Yogaschool, Stelle 28, 3191 KE Hoogvliet Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Wil jij je zondagochtend ontspannen starten met een Yogales? En zou jij graag gezonder willen eten?

Laat je dan inspireren bij de workshop ‘In balans met Natuurvoeding & Yoga’! Deze ochtend is er een ontspannen Yogales, je krijgt handvaten en praktische tips om gezond te eten én aansluitend is er een mini proeverij in gezonde hapjes ter inspiratie!

Tijdens deze ochtend ervaar je wat Yoga voor jou kan betekenen. De les is voor iedereen toegankelijk. Door het beoefenen van Yoga word je bewuster van je lichaam en geest. Je leert beter te voelen in het lichaam en je word bewuster van je eigen handelen. In het dagelijks leven wordt veel van ons gevraagd. Door bewuster te worden van je lichaam en geest ben je beter in staat je eigen grenzen te bepalen en te ervaren wat voor jou goed voelt.

Dit geldt ook voor voeding. Door meer in je lichaam aanwezig te zijn kun je beter voelen wat voeding met je doet. We zijn ons vaak niet bewust van wat we eten en hoe we het eten. Hoe voel je je na een maaltijd? Heb je er energie van gekregen? Of ben je juist heel loom of moe? De signalen van je lichaam proberen je iets te vertellen. Yoga maakt je bewust en kan je helpen leren luisteren naar deze signalen.

Programma

  • Yogales

We starten de ochtend met een Yogales en een ontspanningsoefening. Een les Integrale Hatha Yoga bestaat uit ademhalingsoefeningen, Hatha Yoga (lichaamshoudingen) en tot slot een ontspanningsoefening of meditatie.

  • Pauze

Na de Yogales is er een korte pauze van ongeveer 15 minuten en is er tijd voor het drinken van thee.

  • Voedingstips

In het tweede gedeelte van de workshop deel ik mijn kennis over gezonde en natuurlijke voeding. Je krijgt praktische tips en handvaten waarmee je zelf gezonde en natuurlijke maaltijden kunt samenstellen, waar je energie van krijgt en die je gezondheid bevorderen. Ter inspiratie, en natuurlijk ook voor de gezelligheid :), kan je gezonde hapjes en sapjes proeven!

Kosten

25 euro per persoon

Deel dit evenement

bottom of page