top of page

zo 18 okt

|

De Yogaschool

Creëer een gezond & natuurlijk voedingspatroon

Wil jij: • Lekkerder in je vel zitten? • Meer energie ervaren? • Leren hoe je je gezondheid kunt ondersteunen met natuurlijke voeding? • Tools krijgen hoe jij op een praktische manier meer grip kunt krijgen over een gezond voedingspatroon ook al ben je erg druk?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Creëer een gezond & natuurlijk voedingspatroon
Creëer een gezond & natuurlijk voedingspatroon

Tijd en locatie

18 okt 2020, 15:00 – 17:00

De Yogaschool, Stelle 36, 3191 KE Hoogvliet Rotterdam, Nederland

Over het evenement

In het dagelijkse leven wordt er veel van ons gevraagd. We zijn vaak druk met werk, het gezin, en allerlei verplichtingen. Het is dan ook niet gek dat we regelmatig moe zijn en niet altijd genoeg tijd besteden in het koken van gezonde maaltijden.

Weten welke voedingsmiddelen ondersteunend zijn voor jouw gezondheid is de basis van een gezondere leefstijl. In deze praktische en informatieve workshop van 2 uur leer je hoe je met de juiste voeding méér energie kunt krijgen en je gezondheid kunt ondersteunen. Door de voorbeelden en tips die je krijgt, weet jij hoe je op een eenvoudige manier zelf aan de slag kunt gaan om stappen te maken naar een gezonder voedingspatroon die voor jou werkt. Met behulp van voorbeeld recepten leer je hoe je eenvoudig een recept kunt aanpassen naar een gezondere variant. Je zult merken dat gezond en lekker eten helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, zelfs als je erg druk bent!

Voor wie: Voor iedereen die wilt gaan doorpakken in het creëren van een gezondere leefstijl waar jij je goed bij voelt!

Locatie: De Yogaschool in Hoogvliet

Tickets

  • Gezonde & natuurlijke voeding

    € 25,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page