Wil jij werken aan een gezonder eetpatroon? Wil je leren hoe je met de juiste voeding jouw gezondheid en energieniveau kunt ondersteunen of verbeteren? 

 

Persoonlijke begeleiding

Als natuurvoedingsadviseur heb ik de kennis opgedaan om je te adviseren in natuurlijke, onbewerkte en gezonde voeding. Een belangrijk onderdeel voor een gezonde leefstijl. Je voelt je fitter en je zit lekkerder in je vel!

Zelf ben ik al een lange tijd bezig met natuurlijke voeding en het creëren van een gezonde eet- & leefstijl. Uit ervaring weet ik dat het fijn is om in dit proces iemand te hebben die je handvatten geeft. Zodat je wordt ondersteund in de eerste stappen, want die kunnen soms lastig zijn. Je hebt misschien te weinig energie, je bent druk, of je mist de kennis.

Om jou ook verder te helpen naar een gezonder eetpatroon, begeleid ik jou graag 1 op 1. Tijdens ons gesprek deel ik mijn kennis in het maken van gezondere keuzes die voor jou kunnen werken, en we maken een gericht actieplan. Ik motiveer je als je het even niet weet. En ik inspireer je met lekkere en makkelijke recepten om mee de keuken in te gaan, zonder dat dit heel ingewikkeld is en veel tijd kost. Zodat je kunt ervaren wat de impact is van meer groenten en onbewerkte voeding eten.

Bepaalde lichaamsklachten kunnen afnemen en je voelt je fit & vitaal. Kortom, je gaat lekkerder in je vel zitten. En ik beloof je, gezond eten is helemaal niet zo ingewikkeld!

Ben je er klaar voor om aan de slag te gaan?

 

Waarom een persoonlijk voedingsadvies?

 

  • Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies waarbij rekening gehouden wordt met je situatie

  • Je hebt altijd iemand waar je bij terecht kunt voor vragen

  • Je leert hoe je gezonde maaltijden kunt samenstellen 

  • Je leert welke voeding ondersteunend is op jouw gezondheid

  • Je krijgt inspiratie in gezonde, lekker en makkelijke recepten    

Hoe help ik jou verder

Natuurvoeding

Zoveel mogelijk groenten & onbewerkte voeding eten. Dat zijn de uitgangspunten waarin ik je adviseer, gebaseerd op de orthomoleculaire voeding. Uitgangspunt is om je lichaam te voeden met natuurlijke stoffen die opbouwend zijn voor onze cellen en die ons lichaam voeden en waar je energie van krijgt!

o   Veel groenten eten

o   Zoveel mogelijk onbewerkte voeding

o   Meer onverzadigde vetten dan verzadigde vetten

o   Meer plantaardige eiwitten dan dierlijke eiwitten

Jij bent uniek

Ieder lichaam is anders. Jouw lichaam heeft specifieke behoeften. En daarnaast vind je misschien ook helemaal niet lekker wat ik lekker vind! In mijn methode van werken zet ik jou daarom centraal. 

Het is namelijk belangrijk om te kijken waar je staat, wat je situatie is en wat je eventuele klachten zijn.  

Je huidige voedingspatroon en jouw vraagstuk is dus de basis. Vanuit hier werken we stapsgewijs naar het gewenste resultaat. Zodat dit voor je werkt op de lange termijn.  

 

 

Wat heb ik je te bieden

Persoonlijk voedingsadvies

Tijdens een gesprek van ongeveer 75 minuten bekijken we wat je situatie en vraagstuk is. Dit gesprek vind bij mij thuis plaats of via Skype. Vervolgens gaan we aan de hand van je huidige voedingspatroon kijken welke eerste gezondere stappen en keuzes je kunt gaan maken. Ik maak een persoonlijk gericht actieplan voor je met tips en adviezen en zorg dat je met lekkere recepten en gezonde motivatie naar huis gaat om mee aan de slag te gaan. 

Na het gesprek ben ik bereikbaar voor je per mail of via whatsapp.

 

Kosten 65,- euro 

Extra begeleiding

Mocht je behoefte hebben aan meer begeleiding, of meerdere specifieke vragen hebben, dan kun je altijd een vervolggesprek boeken. Dit gesprek zal ongeveer 45 minuten duren. We bespreken hoe het met je gaat, waar je tegenaan loopt, en welke verdere stappen je kunt gaan nemen.

Kosten 45,- euro

Zullen we samen aan de slag gaan naar een gezonder voedingspatroon? 

Persoonlijk voedingsadvies
1 uur 15 min
€65

Kun je geen geschikt tijdstip vinden?  Neem dan even contact met mij op zodat we samen naar een passend tijdstip kunnen kijken!

Vervolg adviesgesprek
45 min
€45

©2020 by VeggieBekkie  

Privacybeleid

Algemene Voorwaarden

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
  • LinkedIn - grijze cirkel

Email : kim@veggiebekkie.com

 

Telefoonnummer :06-14040829

Adres : Ghijseland 74 in Rhoon