tomaten.png

Wil je concrete stappen maken naar een gezonde leefstijl om jouw gezondheid en energieniveau te ondersteunen of verbeteren? 

 

Het kan zijn dat je al een poosje rondloopt met bepaalde fysieke ongemakken of dat je niet lekker in je vel zit. Bepaalde signalen kunnen een teken zijn dat er een disbalans is in het lichaam. Gelukkig is je lichaam instaat zichzelf te herstellen mits je de juiste voeding tot je neemt, voldoende beweegt en ontspant. Door te kijken naar het lichaam als geheel (in plaats van alleen symptomen te bestrijden), kun je veel gerichter de oorzaak van het probleem aanpakken zodat je klachten zullen verlichten en weer beter in je vel zit.

20191014 Fotoshoot Veggiebekkie HR (6 va

Kim van Eijk - natuurvoedingsadviseur

Al een aantal jaren verdiep ik mij in gezonde voeding en hoe je je gezondheid kunt ondersteunen met de juiste voeding en leefstijl. Mede door mijn eigen ervaring en zoektocht weet ik dat dit niet altijd zo vanzelf gaat en dat het een persoonlijke zoektocht is om er achter te komen wat voor jou werkt. Een positieve mindset en inzicht krijgen in je patronen zijn waardevolle tools om je te brengen bij het resultaat wat je wilt behalen. En daar help ik jou graag mee. Mijn aanpak is altijd persoonlijk en positief! 

 

Heb je weinig energie, last van bepaalde fysieke ongemakken of weet je niet zo goed wat je kunt doen om weer lekker in je vel te zitten? Dan werk ik graag met jou samen om je handvatten te geven. Mijn adviezen zijn altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie zodat je met volop motivatie aan de slag kan gaan en het gevoel hebt dat jij dit echt kan. Allemaal met als doel dat jij weer beter in je vel zit en met volop energie in het leven staat!

Zullen we samen aan de slag te gaan?

 

méér energie

hormonaal beter in balans

versterking van je immuunsysteem

minder stress

heldere geest

verlichting van klachten

Aanbod

Boost - gesprek

Wil jij gezondheid optimaliseren? Wil jij weten welke stappen je kunt maken naar een gezonder eetpatroon om je weer energieker te voelen? Dan is dit aanbod iets voor jou!

 

Aan de hand van een vragenlijst en eetdagboek analyseer ik je voedingspatroon. We plannen een online gesprek en bespreken uitvoerig je voedingspatroon en krijgt daarbij meteen concrete adviezen. Je gaat vervolgens zelfstandig aan de slag met alle persoonlijke tips & adviezen. Na 3 weken hebben we 1 coachingsmoment van 30 minuten zodat we eventueel kunnen bijsturen daar waar nodig. Naar behoefte kan er een extra coachingsmoment bijgeboekt worden. 

Coachingstraject ( +/- 3 maanden)

Wil jij persoonlijk gecoacht worden en stap voor stap werken naar een gezonder voedingspatroon? Kan jij wel wat meer hulp gebruiken in het eigen maken van een gezonder voedingspatroon om je eventuele klachten aan te pakken? Dan is een coachingstraject iets voor jou!

Tijdens een coachingstraject word je intensiever begeleid en werken we samen stapsgewijs naar een gezonder voedingspatroon. Het traject bestaat uit een intake van 75 minuten + 4 coachingsmomenten van 45 minuten. Je krijgt inzicht in je eigen gezondheid en leert welke voeding ondersteunend is aan jou gezondheid en eventuele klachten. Uitgangspunt is het creëren van een gezond en gebalanceerd voedingspatroon die voor jou werkt. 

 

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je graag kennis met mij maken of heb je vragen omtrent bepaalde klachten? Wil je overleggen welk traject het beste bij jou past? Plan dan vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek in.

Reviews

Maak een afspraak zodat we samen aan de slag kunnen!

IMG_3931 kopie.jpg

Joke

Naar aanleiding van ons gesprek was al heel snel duidelijk dat ik mijn voedingspatroon moest veranderen, wil ik van mijn maagklachten af komen en/verminderen. Doordat ik goede adviezen heb gekregen 

heeft dit mij enorm geholpen. En 't fijne is ook dat ik altijd met mijn vragen terecht kan. Ik leer op deze manier veel meer wat voeding met je kan doen.

 

Superbedankt Kim!

bureaublad.png

Ronika

Op zoek naar gezonde voeding, ik had weinig energie, was iets te zwaar en...klaar met de standaard prakkies. Via via kwam ik bij Kimberley terecht met mijn vragen over hoe ik het best aan de slag kon gaan. Kimberley nodigde mij uit en tijdens het intake gesprek werd mij al snel duidelijk, hoe ik op een vrij simpele manier mijn eetpatroon kon gaan aanpassen. Ze heeft me uitgelegd hoe bepaalde voedingsstoffen werken en wat wel en niet handig is...puur en zonder oordeel! Gelukkig kon ze me ook helpen aan een paar lekkere en makkelijke recepten om mee te starten!
Leuk om op deze manier met voeding  bezig te zijn en ik merk het ook aan mijn energielevel èn de weegschaal, dat is mooi!

Inclusief:
 • Analyse van jouw voedingspatroon aan de hand van een vragenlijst en eetdagboek.

 • 1 gesprek van 75 minuten (online via video bellen).

 • Uitgewerkt persoonlijk voedingsadvies (ontvang je per mail).

 • Een aantal inspiratie recepten toegepast op jouw advies.

 • 1 x coachingsmoment van +/- 30 minuten (online via video bellen na ongeveer 3 weken).

 • Optioneel: bijboeken van een uitgebreidere coaching call van +/- 45 minuten (€ 45,- ).

 • Altijd bereikbaar per mail of whatsapp!

€ 97,-

Inclusief:
 • Analyse van jouw voedingspatroon aan de hand van een vragenlijst en eetdagboek.

 • Eerste gesprek van 75 minuten (bij voorkeur op locatie of online via video bellen).

 • Uitgewerkt persoonlijk voedingsadvies inclusief een plan van aanpak waar we de komende weken stap voor stap mee aan de slag gaan.

 • 4 x een coachingsmoment van +/- 45 minuten (om de 2 á 3 weken). 

 • Diverse inspiratie recepten toegepast op jouw advies en behoeften.

 • Altijd bereikbaar per mail of whatsapp voor vragen!

 • + gratis VeggieBekkie E-book (t.w.v. €7,95)

€ 247,- 

 

©2020 by VeggieBekkie  

Privacybeleid

Algemene Voorwaarden

kim@veggiebekkie.com

 

06-14040829