top of page
tomaten.png
Kim van Eijk (laatste versie) goud.png

Kies jij ervoor om lekker in je vel te zitten en je fit en vitaal te voelen?

Het kan zijn dat je al een poosje rondloopt met bepaalde fysieke ongemakken of dat je niet lekker in je vel zit. Bepaalde signalen kunnen een teken zijn dat er een disbalans is in het lichaam. Gelukkig is je lichaam instaat zichzelf te herstellen mits je de juiste voeding tot je neemt, voldoende beweegt en ontspant. 

Wil jij:

 • Lekker in je vel zitten?

 • Minder stress ervaren?

 • Af van die energiedips gedurende de dag?

 • Minder moe zijn?

 • Je hormonen weer in balans krijgen? 

 • Leren luisteren naar de signalen van je lichaam zodat je beter kunt voelen wat je daadwerkelijk nodig hebt?

 

20191014 Fotoshoot Veggiebekkie HR (6 va

Kim van Eijk - natuurvoedingsadviseur

Al een aantal jaren verdiep ik mij in gezonde voeding en hoe je je gezondheid kunt ondersteunen met de juiste voeding en leefstijl. Mede door mijn eigen ervaring en zoektocht weet ik dat dit niet altijd zo vanzelf gaat en dat het een persoonlijke zoektocht is om er achter te komen wat voor jou werkt. Een positieve mindset en inzicht krijgen in je patronen zijn waardevolle tools om je te brengen bij het resultaat wat je wilt behalen. En daar help ik jou graag mee. Mijn aanpak is altijd persoonlijk en positief! 

 

Heb je weinig energie, last van bepaalde fysieke ongemakken of weet je niet zo goed wat je kunt doen om weer lekker in je vel te zitten? Dan werk ik graag met jou samen om je handvatten te geven. Mijn adviezen zijn altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie zodat je met volop motivatie aan de slag kan gaan en het gevoel hebt dat jij dit echt kan. Allemaal met als doel dat jij weer beter in je vel zit en met volop energie in het leven staat!

Zullen we samen aan de slag te gaan?

 

Het resultaat

méér energie

hormonaal beter in balans

versterking van je immuunsysteem

minder stress

heldere geest

verlichting van klachten

Aanbod

 

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je graag kennis met mij maken of heb je vragen omtrent bepaalde klachten? Wil je overleggen welk traject het beste bij jou past? Plan dan vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek in.

Boost - gesprek

Wil jij gezondheid optimaliseren? Wil jij weten welke stappen je kunt maken naar een gezonder eetpatroon om je weer energieker te voelen? Dan is dit aanbod iets voor jou!

 

Aan de hand van een vragenlijst en eetdagboek analyseer ik je voedingspatroon. We plannen een online gesprek en bespreken uitvoerig je voedingspatroon en krijgt daarbij meteen concrete adviezen. Je gaat vervolgens zelfstandig aan de slag met alle persoonlijke tips & adviezen. Na 3 weken hebben we 1 coachingsmoment van 30 minuten zodat we eventueel kunnen bijsturen daar waar nodig. Naar behoefte kan er een extra coachingsmoment bijgeboekt worden. 

Reviews

bureaublad.png

"Naar aanleiding van ons gesprek was al heel snel duidelijk dat ik mijn voedingspatroon moest veranderen, wil ik van mijn maagklachten af komen en/verminderen. Doordat ik goede adviezen heb gekregen heeft dit mij enorm geholpen. En het fijne is ook dat ik altijd met mijn vragen terecht kan. Ik leer op deze manier veel meer wat voeding met je kan doen.

 

Superbedankt Kim!

— Joke

Plan online je afspraak zodat we samen aan de slag kunnen!

Voedingsadvies (1).png
Inclusief:
 • Analyse van jouw voedingspatroon aan de hand van een vragenlijst en eetdagboek.

 • 1 gesprek van 75 minuten (online via video bellen).

 • Uitgewerkt persoonlijk voedingsadvies (ontvang je per mail).

 • Een aantal inspiratie recepten toegepast op jouw advies.

 • 1 x coachingsmoment van +/- 30 minuten (online via video bellen na ongeveer 3 weken).

 • Optioneel: bijboeken van een uitgebreidere coachingsmoment van 45 minuten (€ 45,- ).

 • Altijd bereikbaar per mail of whatsapp!

€ 97,-

Anker 2
bottom of page